Niet; er zijn geen beslissingen genomen, zei hij

 In Uncategorized

Top Republikein verhoogt de druk voor herschrijving van Amerikaanse belasting

belastingcode, moncler outlet sale waarover beide grote moncler sale politieke partijen het eens zijn, te ingewikkeld en inefficiënt is geworden. Huis van Afgevaardigden zei dat moncler jassen de Republikeinen er de voorkeur aan geven dit jaar een stem uit te brengen voor een plan moncler jas heren om het belastingstelsel in 2013 te herzien.

Vertegenwoordiger Dave Camp, voorzitter van de 2018 moncler Commissie voor Huismanieren en Middelen, zei na wekenlange vergaderingen dat hij sterke Republikeinse steun zag voor het gebruik van het einde van het jaar van de individuele rente als hefboom om in moncler jassen outlet 2013 actie te ondernemen moncler jassen heren sale op het moncler jassen dames gebied van uitgebreide belastinghervormingen.

zou fast-trackprocedures moeten invoeren om een ​​uitgebreide belastinghervorming volgend jaar moncler jas sale te forceren, moncler outlet zei Camp op een belastingbeleidforum, waarin Senaat-democraten en president Barack Obama worden opgeroepen om het idee ook te omarmen. belastingcode is gewogen met aftrekkingen, credits en andere afschrijvingen voor geselecteerde groepen sinds de laatste opknapbeurt een generatie geleden in 1986.

De zogenaamde fast track procedures dwingen stemmen op of af zonder amendementen en stellen deadlines vast. Camp zei dat zijn panel tegen augustus een voorstel kon moncler outlet https://www.monclersale.nl opstellen.

Er wordt weinig actie verwacht vóór 6 november verkiezingen over een moncler nederland reeks belangrijke fiscale beslissingen van het Amerikaanse Congres, onder meer over het moncler jassen dames sale verlengen van de lagere belastingtarieven die zijn uitgevaardigd door president moncler heren George moncler jas dames W. Bush en uitgebreid door Obama.

Obama en de meeste Democraten geven de voorkeur aan moncler dames het laten afnemen van lagere tarieven voor de rijkste Amerikanen en het verhogen van de belastingtarieven op beleggingsinkomsten voor mensen met hoge inkomens.

Republikeinen willen alle lagere tarieven uitbreiden.

Camp zei ook dat moncler jassen heren de Republikeinen serieus zijn over het afslachten van een groep van voornamelijk belastingvoordelen, bekend als ‘extenders’.

weet dit kan sommige mensen nerveus maken. Niet; er zijn geen beslissingen genomen, zei hij.

De extenders zijn een mengelmoes van belastingvoordelen die typisch elk moncler uitverkoop jaar moncler jas heren sale worden verlengd met weinig discussie. Camp panel zal een tweede moncler jas outlet hoorzitting houden over de verdiensten van de einden, waarschijnlijk in juni.

Los daarvan heeft een topadviseur van Camp aan een ander belastingpanel laten weten dat het Republikeinse plan om het topbedrijfstarief van 35 procent naar 25 linked site procent te verlagen, pijnlijke keuzes zal vereisen.

kan er komen door een aantal kredieten voor hernieuwbare energie te vernietigen, zei George Callas, moncler jas dames sale adviseur van Camp, verwijzend naar een populair doelwit onder conservatieve republikeinen. (Aanvullende rapportering door David Lawder; Redactie door Chizu Nomiyama).

Recent Posts

Leave a Comment